8 МАЛЬОВНИЧИХ КУТОЧКІВ АВСТРІЇ, КУДИ ВАМ...

5 ФІЛЬМІВ ПРО ДИВОВИЖНИХ ЖІНОК

ВСЕ ЦВЕТА РАДУГИ: 7 ЦВЕТНЫХ ПИДЖАКОВ, КОТОРЫЕ...

ЕЩЕ ОДНО РОСКОШНОЕ ПЛАТЬЕ АНИ ТЕЙЛОР-ДЖОЙ ДЛЯ...

5 НАЙМОДНІШИХ СЕРІАЛІВ, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОПУСТИТИ...

Веганський торт з фініками, кокосовою олією та рослинним молоком: простий рецепт

Смачнющий десерт без цукру

Рейтинг статьи / 0
3 5 4

Готуємо дуже смачний веганський десерт по рецепту food-блогера Ганни Пундак.

Коржі:

- 300 г цільнозернового пшеничного борошна

- 350 мл соєвого молока

- 150 г еретритолу / ксилітолу

- 1 ст.л. яблучного оцту

- 100 мл олії без запаху

- 1 ч.л. порошку для випікання

- 1 ч.л соди

- Щіпка солі

- Ванільного екстракту

веганские десерты

1. Розігріти духовку до 180°C. Приготувати форму для випікання (в мене діаметр 20 см), вистелити її пергаментом та змастити олією.

2. Молоко змішати з оцтом та відставити на 5 хв, має стати консистенції кефіру.

3. Борошно просіяти.

4. Змішати всі сухі компоненти: борошно, цукор, сіль, сода, порошок для випікання.

5. Змішати молоком, олію та сухі компоненти. Вилити в форму і випікати 40 - 45 хв, до сухого сірника.

▫️Крем:

- 300 г вареної білої квасолі

- 80 г кокосової олії

- 200 мл рослинного молока

- 100 г фініків без кісточок*

- 1 лимон

- Щіпка солі

- Ванільний екстракт

* Фініки можна замінити на будь-який цукор чи підсолоджувач – змелений в пудру. Це впливає також на колір крему.

пп десерты

1. При бажанні квасолю можна почистити, тоді крем буде більш ніжним і ще смачнішим.

2. Лимон помити та обдати кип’ятком, стерти з нього цедру та вичавити сік.

3. На маленькому вогні розтопити кокосову олію.

4. Фініки залити кип’ятком і промити.

5. Змішати в блендері всі інгредієнти до однорідної маси.

6. Помістити в холодильник на 2-3 год.

▫️Пропитка для бісквіта

- 150 мл апельсинового соку⠀

▫️Декорація

- Гранат

- 100 г волоський горіх — підсмажити на сухій пательні, при бажанні додати трішки підсолоджувачу або цукру.

▫️Складаємо торт:

Розрізати корж повздовж на два коржі (можна делікатно зрізати верх - шапочку, щоб поверхня торту була рівна). Нижній пропитати половиною апельсинового соку, зверху викласти рівномірно крем. На крем другий корж, який також пропитати соком. Після, викласти весь крем, що залишився і рівномірно розподілити його по поверхні та боках.

Торт помістити в холодильник на 5-8 годин. Готово!

8 мальовничих куточків Австрії, куди вам захочеться повернутися

Луковый пирог с сыром по маминому рецепту

«Золотой Голливуд» и виртуальная реальность: все, что нужно знать о Неделе моды в Милане

Дженнифер Энистон сделала модное окрашивание, которое будет хитом 2021 года

Как уменьшить боль во время менструаций без таблеток

Кожаный костюм и меховая шапка: Хейли Бибер показывает, что носить весной 2021