У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Антон Штипа — шеф-кондитер ресторанів «Веранда на Дніпрі» та FENIX, переможець національного відбору WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.
На кухні технічного партнера Gaggenau він приготує десерт мрії — ніжну панакоту з малиновим соусом.
Інгредієнти для приготування:
Панакота
Молоко 3,2% — 125 г
Вершки 30% — 125 г
Цукор — 25 г
Ванільний стручок — 1 шт.
Желатин у порошку — 10 г
Малиновий соус
Малина свіжа — 250 г
Полуниця свіжа — 50 г
Мʼята — 10 г
Цукор — 100 г
Усі інгредієнти — на полицях WINETIME, повний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Нехай смакує!