«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Антон Штипа ділиться рецептом панакоти з малиновим соусом

Відеорецепт десерту мрії

У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Антон Штипа — шеф-кондитер ресторанів «Веранда на Дніпрі» та FENIX, переможець національного відбору WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022. 

На кухні технічного партнера Gaggenau він приготує десерт мрії — ніжну панакоту з малиновим соусом.

Інгредієнти для приготування:

Панакота 

Молоко 3,2%  — 125 г 

Вершки 30% — 125 г 

Цукор — 25 г 

Ванільний стручок — 1 шт. 

Желатин у порошку — 10 г 

Малиновий соус 

Малина свіжа — 250 г 

Полуниця свіжа — 50 г 

Мʼята — 10 г 

Цукор — 100 г 

Усі інгредієнти — на полицях WINETIME, повний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Нехай смакує!


Реклама

Популярні матеріали

Гід головними трендами взуття сезону осінь-зима 2024/25


Час для ювелірних канікул: бренд DIAME відкрив новий шоурум...


Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю


Читайте також
Популярні матеріали