Смажена на сковороді форель з весняними овочами

Мішленівська страва просто у вас на кухні

Сьогодні ми приготуємо смажену на сковороді форель з весняними овочами. Це дуже смачна та корисна страва, яка дуже проста у приготуванні, а по смаку може зрівнятися зі стравами мішленівських ресторанів. Подавайте з крес-салатом або руколою та салатами з великою кількістю перцю.

Інгредієнти:

250 г філе форелі

150 г зеленої спаржі

200 г свіжого горошку

1/2 цибулини

100 мл рідких вершків

1 ст. л. хрону

2 гілочки кропу

сік 1/2 лимона

3 ст.л. оливкової олії

сіль до смаку

Приготування:

Наріжте філе форелі (без кісток, але зі шкірою) на шматочки.

Кінці спаржі обріжте приблизно до 2 см. Вийміть горошок (залиште частину в стручках), а цибулю подрібніть.

Змішайте вершки з хроном і дрібкою солі. Відставте в сторону.

Нагрійте 3 ст.л. оливкової олії в сковороді на середньому вогні, додайте цибулю і смажте 5 хвилин. Смажте шматочки форелі протягом 2 хвилин, м`якоттю вниз, потім переверніть на інший бік сковороди.

Додайте овочі та смажте їх 6-8 хвилин поруч зі шматками форелі.

Розподіліть крем з хрону по тарілках і викладіть на них форель з овочами. Додайте кріп і крапельку лимонного соку. Посоліть та подавайте до столу.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали