Салат зі шпинатом, квасолею та пармезаном

Експрес-рецепт

Корисні рецепти, за допомогою яких можна швидко приготувати смачну та поживну страву — на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо салат зі шпинатом, квасолею та пармезаном на всю родину. Для експрес-рецепта можна використати заморожену квасолю фаву і скоротити час приготування вдвічі.

Інгредієнти:

300 г молодого шпинату

400 г свіжої квасолі фава (або попередньо розмороженої)

50 г пармезану

1/2 пучка зеленої цибулі

цедра 2 лимонів 

4 ст. л. яблучного оцту

8 ст. л. оливкової олії

сіль і перець до смаку

Приготування:

Вимийте та висушіть шпинат.

Вийміть квасолю і варіть її 5 хвилин у киплячій воді. Відцідіть воду і промийте квасолю під дуже холодною водою. 

Пармезан натріть на маленькій терці. Промийте та висушіть цибулю.

Викладіть шпинат на блюдо або окремі тарілки, додайте квасолю, пармезан і лимонну цедру. Посипте крупно нарізаною цибулею, скропіть оцтом і оливковою олією. Посоліть та поперчіть.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали