Салат зі свіжим горошком, крабом та бальзаміком

Ситний протеїновий перекус

Сьогодні ми приготуємо дуже смачний та ситний весняний салат зі свіжим горошком, крабовим м`ясом та бальзамічним оцтом. У цій страві дуже багато протеїнів, тому він підійде на роль ситного перекусу, або повноцінної страви після активних тренувань. Добре, що на його приготування ви витратите мінімум часу — не більше 20 хвилин.

Інгредієнти:

1 пучок улюбленого зеленого салату

200 г м`яса краба

4 стебла зеленої цибулі

200 г свіжого очищеного горошку (або попередньо розмороженого)

1/2 ч. л. олії виноградних кісточок

Декілька стебел кропу

8 листя свіжої м`яти

2 ст. л. бальзамічного оцту

Приготування:

Вимийте та просушіть салат. Дрібно наріжте зелену цибулю.

Варіть горох у киплячій підсоленій воді 2 хвилини, щоб він залишався трохи хрустким. Злийте воду та промийте його під холодною водою.

Змішайте олію виноградних кісточок, кріп і м`яту в чаші для блендера і добре перемішайте.

У салатнику з`єднайте салат, цибулю, горошок, м`ясо краба, заправте зеленою олією та бальзамічним оцтом. Приправте сіллю, перцем і подавайте.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали