Салат з макаронами, артишоками та квасолею

Вегетаріанська страва, яка сподобається всім

Сьогодні ми приготуємо салат з макаронами, який обожнюють французи та американці. Він дивовижно смачний та надзвичайно простий у приготуванні. Це вегетаріанська страва, але вона гарантовано сподобається всім — і тим, хто відмовився від продуктів тваринного походження, і м’ясоїдам.

Інгредієнти:

400 г пасти 

150 г свіжої або замороженої квасолі

300 г маринованих в олії артишоків

1 лимон

1 невеликий пучок свіжого чебрецю

50 г пармезану або сиру грана падано

Приготування:

Відваріть макарони у великій кількості киплячої підсоленої води у формі для запікання, відповідно до часу, вказаного на пакуванні (близько 9 хвилин). За 2 хвилини до закінчення часу варіння додайте очищену квасолю. Злийте воду і промийте під холодною водою.

Зніміть з квасолі другу шкірку. З артишоків відцідіть олію, зберігши її для заправки салату, потім розріжте на 4 частини. Лимон вичавите, а шкірку натріть на дрібній терці.

Чебрець дрібно наріжте. У велику салатницю висипте макарони та квасолю, додайте четвертинки артишоків, чебрець і лимонну цедру. 

Змішайте 3 столові ложки олії з лимонним соком, посоліть та поперчіть.

Подавайте із соусом і натертим сиром.


Реклама

Популярні матеріали

Fashion Talk: 15 питань Ользі Галушці про улюблені бренди...


Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


«Мій бекграунд — це основа, що дарує мені свободу». Інтерв’ю з...


Читайте також
Популярні матеріали