Салат зі шпинатом, квасолею та пармезаном

Експрес-рецепт

Корисні рецепти, за допомогою яких можна швидко приготувати смачну та поживну страву — на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо салат зі шпинатом, квасолею та пармезаном на всю родину. Для експрес-рецепта можна використати заморожену квасолю фаву і скоротити час приготування вдвічі.

Інгредієнти:

300 г молодого шпинату

400 г свіжої квасолі фава (або попередньо розмороженої)

50 г пармезану

1/2 пучка зеленої цибулі

цедра 2 лимонів 

4 ст. л. яблучного оцту

8 ст. л. оливкової олії

сіль і перець до смаку

Приготування:

Вимийте та висушіть шпинат.

Вийміть квасолю і варіть її 5 хвилин у киплячій воді. Відцідіть воду і промийте квасолю під дуже холодною водою. 

Пармезан натріть на маленькій терці. Промийте та висушіть цибулю.

Викладіть шпинат на блюдо або окремі тарілки, додайте квасолю, пармезан і лимонну цедру. Посипте крупно нарізаною цибулею, скропіть оцтом і оливковою олією. Посоліть та поперчіть.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали