Смачний гарбузовий хліб від зіркового косметолога Барбари Штурм: простий рецепт

Сезонне частування, яке за її порадою печуть Вікторія Бекхем, Кім Кардаш`ян та інші

Зберігайте рецепт корисного та смачного гарбузового хліба від зіркової дерматологині та творця однойменного beauty-бренду доктора Барбари Штурм. Цей чудовий гарбузовий хліб — чудове сезонне частування. Гарбуз багатий багатьма поживними речовинами, особливо бета-каротином, потужним антиоксидантом, що запобігає пошкодженню шкіри вільними радикалами, а також вітамінами С і Е, які підвищують і зміцнюють імунітет.

Цей рецепт також містить куркуму, потужний протизапальний інгредієнт, що володіє загоювальними, антимікробними та антивіковими властивостями.

Інгредієнти для гарбузового хліба:

2,5 склянки вівсяного борошна

1 склянка гарбузового пюре

1/4 склянки несолодкого ванільного мигдального молока⁣

1/2 склянки кленового сиропу

2 яйця⁣

1 чайна ложка мускатного горіха⁣

1 чайна ложка кориці⁣

1 чайна ложка меленого запашного перцю⁣

щіпка солі⁣

1/2 чайної ложки куркуми⁣

1 чайна ложка розпушувача⁣

1/4 склянки гарбузового насіння ⁣

Покроковий рецепт приготування хліба: ⁣

1. Розігрійте духовку до 150 °C. У великій мисці змішайте кленовий сироп, яйця, гарбузове пюре та молоко. Додайте мускатний горіх, корицю, запашний перець, сіль та розпушувач до вівсяного борошна і рівномірно перемішайте.

2. Потім додайте вологі інгредієнти в борошно і добре перемішайте. Залишіть суміш на п`ять хвилин, поки ви застеляєте скляну форму для хліба пергаментним папером.

3. Додайте суміш у форму та помістіть її на верхню решітку духовки. Посипте гарбузовим насінням і запікайте 40-45 хвилин.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали