Чорничний чизкейк без випічки: елементарний рецепт

Готуємо з українською food-блогеркою Яною Станішевською

«Сьогодні ми готуємо чорничний чизкейк без випікання. Я не очікувала, що це буде так швидко і так смачно», — каже українська food-блогерка Яна Станішевська.

Для приготування чизкейка знадобиться:

100 г пісочного печива — це основа, і якщо у вас реально буде гарне пісочне печиво, то й 50 г розтопленого масла не знадобиться.

300 г сиру

250 г маскарпоне

100 мл вершків

100 г цукрової пудри

200 г чорниці

1 пакування желатину, яке розраховане на 1 літр желе

Готуємо чизкейк:

У блендері кришимо печиво і викладаємо його у форму, злегка утрамбовуючи. Якщо печиво сухе, додаємо ще 50 г розтопленого вершкового масла і відправляємо в холодильник. А тим часом робимо начинку.

Начинка проста: змішуємо всі інгредієнти та збиваємо блендером до однорідної консистенції. Чорницю я спеціально додала в кінці, щоб у сирній масі залишилися її шматочки. Наприкінці додаємо желатин (я його розвела в окропі — приблизно 80-100 мл — і ввела в масу).

Виливаємо на пісочний шар та залишаємо в холодильнику на 1 годину.

Готово! Це найпростіший рецепт десерту.


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали