Чорничний чизкейк без випічки: елементарний рецепт

Готуємо з українською food-блогеркою Яною Станішевською

«Сьогодні ми готуємо чорничний чизкейк без випікання. Я не очікувала, що це буде так швидко і так смачно», — каже українська food-блогерка Яна Станішевська.

Для приготування чизкейка знадобиться:

100 г пісочного печива — це основа, і якщо у вас реально буде гарне пісочне печиво, то й 50 г розтопленого масла не знадобиться.

300 г сиру

250 г маскарпоне

100 мл вершків

100 г цукрової пудри

200 г чорниці

1 пакування желатину, яке розраховане на 1 літр желе

Готуємо чизкейк:

У блендері кришимо печиво і викладаємо його у форму, злегка утрамбовуючи. Якщо печиво сухе, додаємо ще 50 г розтопленого вершкового масла і відправляємо в холодильник. А тим часом робимо начинку.

Начинка проста: змішуємо всі інгредієнти та збиваємо блендером до однорідної консистенції. Чорницю я спеціально додала в кінці, щоб у сирній масі залишилися її шматочки. Наприкінці додаємо желатин (я його розвела в окропі — приблизно 80-100 мл — і ввела в масу).

Виливаємо на пісочний шар та залишаємо в холодильнику на 1 годину.

Готово! Це найпростіший рецепт десерту.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали