Японський салат з редискою та кокосовими чипсами

Гурманський рецепт нашвидкуруч

Сьогодні ми приготуємо весняну страву на швидку руку, яка точно здивує навіть гурманів зі стажем.  Подавайте цей салат з тарілкою білого рису та яловичим татакі. Неймовірний успіх гарантований!

Інгредієнти:

Верхівки з двох пучків редиски

100 г кокосових чипсів

4-5 редисок

Соус:

3 ст. л. соєвого соусу

3 ст. л. міріну

1 ст. л. цукру

2 ст. л. кунжутної олії

1 ст. л. кунжутного насіння

Приготування:

Доведіть каструлю з водою до кипіння.

Очистить бадилля редиски під водою. Очистить та наріжте редиску.

Відваріть бадилля в окропі протягом двох хвилин. Відцідіть та скропіть його крижаною водою.

Приготуйте соус, змішавши соєвий соус, мірін, цукор, олію та кунжут.

Стисніть листя між пальцями, щоб витягти воду. Викладіть в тарілку, полийте соусом, посипте скибочками редиски та кокосовими чипсами. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай із кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Апетитні кольори та інноваційні матеріали у новій колекції...


Читайте також
Популярні матеріали