Простий рецепт ягідного желе

Літній десерт, який сподобається всім

Сьогодні разом з українською фудблогеркою Яною Станішевською готуємо ягідне желе. Усе дуже просто.

Нам знадобиться:

150 г ягід (будь-яких, може бути мікс)

1 пачка ягідного желе (в мене малинове)

20 г желатину 

1 л молока 

50 г темного какао-порошку 

70 мл солодкого згущеного молока

Готуємо желе:

Ягоди висипаємо на дно форми, заливаємо малиновим желе (робимо його згідно з інструкцією на упаковці) і ставимо в холодильник на годинку.

Через годину в теплому молоці розводимо желатин, додаємо какао та сгущене молоко, все вимішуємо і виливаємо поверх ягідного желе (я це роблю через сито, щоб не було жодних грудок). Знову відправляємо в холодильник годинки на дві. Ідеальній літний десерт готовий.

А щоб красиво дістати його з форми, просто опускаємо її на 5 секунд у теплу воду — і желе дуже легко дістати, просто перевернувши десерт на тарілку. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Що, як і коли їсти для схуднення без дієти?


Читайте також
Популярні матеріали