Пісна паста з грибами в зеленому соусі

Готуємо веганське блюдо з українською food-блогеркою

Що їсти на сніданок, обід і вечерю в піст? Для всіх, хто його дотримується, смачні та ситні рецепти без олії, молока та яєць буквально на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо смачну пісну вечерю з доступних продуктів.

«Цей рецепт буде відрізнятись від інших, бо він неконкретний. Більшість інгредієнтів ви обираєте самі — на свій смак. Я пишу тільки конструктор, а ви самі вирішуєте. У дужках () — те, що використовувала я», — розповідає українська food-блогерка Hanna Veganna.

пісні страви

Готуємо пасту:

Інгредієнти:

200 г пасти (фарфалле)

150 г грибів (боровики)

2 ст. л. соєвого соусу

олія для смаження

Соус:

50 г зелені (петрушка)

50 г горіхів/насіння (соняшник і арахіс)

2 зубчики часнику

2 ст. л. лимонного соку

3 ст. л. олії (оливкової)

50-80 мл води

сіль та свіжозмелений перець

Готуємо пісну пасту:

Пасту відварити згідно з інструкцією на упакованні, в добре підсоленій воді.

Горіхи та насіння трохи підсмажити на сухій пательні. Всі інгредієнти змолоти в блендері.

На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, смажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.

Додати приготовлені макарони та соус, все перемішати й потримати на вогні ще 1-2 хв. Пісна страва готова!


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали