Карбонара з горошком, ковбасками та сиром пекоріно

На швидку руку

Сьогодні ми приготуємо пасту у поєднанні з горошком, вашими улюбленими ковбасками та ароматним сиром, які разом створюють просто дивовижний смак. На приготування вам знадобиться усього лише 20 хвилин — це ідеальна страва, якщо до вас завітали гості, або у вас просто обмаль часу.

Інгредієнти:

1/2 цибулини

200 г свіжого горошку (або попередньо розмороженого)

200 г улюблених ковбасок зі свинини

оливкова олія

400 г спагеті

4 яєчні жовтки

мускатний горіх до смаку

100 г натертого сиру пекоріно

сіль і перець до смаку

Приготування:

Почистьте і наріжте половину цибулини та пасеруйте її на сковороді. Додайте горошок, обсмажте кілька хвилин, залийте водою і посоліть. Тушкуйте приблизно 5 хвилин.

Нарізати ковбаски скибочками по 0,5 см, а потім наріжте смужками однакової ширини. Обсмажте на антипригарній сковороді з додаванням оливкової олії. Додайте горошок і вимикайте вогонь.

Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до стану аль денте, щоб макарони повністю приготувалися в соусі. Воду для варіння збережіть.

Висипайте макарони в суміш і тушіть на повільному вогні близько 3 хвилин. Якщо потрібно, долийте трохи води, в якій варилися макарони.

Додайте яєчні жовтки та трохи тертого мускатного горіха. Посоліть, поперчіть, додайте пекоріно та перемішайте.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали