Карбонара з горошком, ковбасками та сиром пекоріно

На швидку руку

Сьогодні ми приготуємо пасту у поєднанні з горошком, вашими улюбленими ковбасками та ароматним сиром, які разом створюють просто дивовижний смак. На приготування вам знадобиться усього лише 20 хвилин — це ідеальна страва, якщо до вас завітали гості, або у вас просто обмаль часу.

Інгредієнти:

1/2 цибулини

200 г свіжого горошку (або попередньо розмороженого)

200 г улюблених ковбасок зі свинини

оливкова олія

400 г спагеті

4 яєчні жовтки

мускатний горіх до смаку

100 г натертого сиру пекоріно

сіль і перець до смаку

Приготування:

Почистьте і наріжте половину цибулини та пасеруйте її на сковороді. Додайте горошок, обсмажте кілька хвилин, залийте водою і посоліть. Тушкуйте приблизно 5 хвилин.

Нарізати ковбаски скибочками по 0,5 см, а потім наріжте смужками однакової ширини. Обсмажте на антипригарній сковороді з додаванням оливкової олії. Додайте горошок і вимикайте вогонь.

Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до стану аль денте, щоб макарони повністю приготувалися в соусі. Воду для варіння збережіть.

Висипайте макарони в суміш і тушіть на повільному вогні близько 3 хвилин. Якщо потрібно, долийте трохи води, в якій варилися макарони.

Додайте яєчні жовтки та трохи тертого мускатного горіха. Посоліть, поперчіть, додайте пекоріно та перемішайте.


Реклама

Популярні матеріали

Секрети догляду за волоссям першого міжнародного амбасадора...


Гід трендовими спідницями сезону осінь-зима — 2025/26


Модні новинки серпня від українських брендів


Читайте також
Популярні матеріали