Сьогодні ми приготуємо пасту у поєднанні з горошком, вашими улюбленими ковбасками та ароматним сиром, які разом створюють просто дивовижний смак. На приготування вам знадобиться усього лише 20 хвилин — це ідеальна страва, якщо до вас завітали гості, або у вас просто обмаль часу.
Інгредієнти:
1/2 цибулини
200 г свіжого горошку (або попередньо розмороженого)
200 г улюблених ковбасок зі свинини
400 г спагеті
4 яєчні жовтки
мускатний горіх до смаку
100 г натертого сиру пекоріно
сіль і перець до смаку
Приготування:
Почистьте і наріжте половину цибулини та пасеруйте її на сковороді. Додайте горошок, обсмажте кілька хвилин, залийте водою і посоліть. Тушкуйте приблизно 5 хвилин.
Нарізати ковбаски скибочками по 0,5 см, а потім наріжте смужками однакової ширини. Обсмажте на антипригарній сковороді з додаванням оливкової олії. Додайте горошок і вимикайте вогонь.
Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до стану аль денте, щоб макарони повністю приготувалися в соусі. Воду для варіння збережіть.
Висипайте макарони в суміш і тушіть на повільному вогні близько 3 хвилин. Якщо потрібно, долийте трохи води, в якій варилися макарони.
Додайте яєчні жовтки та трохи тертого мускатного горіха. Посоліть, поперчіть, додайте пекоріно та перемішайте.