Ідеальний сніданок: ситний круасан з полуницею

Готуємо страви з найулюбленішою сезонною ягодою

«У розпалі сезон полуниці. Як відомо, ця гарна ягода лише одним своїм виглядом збуджує наші смакові рецептори та дарує позитивний настрій. Тому страві, де є соковита полуниця, гарантовано успіх. Не виняток і наш ефектний круасан із полуницею, де м`який сир, свіжа м`ята та ароматний коріандр підкреслюють неповторний смак ягоди.

Для нашої страви потрібно вибрати чистий круасан, без начинок. Як альтернативу можете спробувати приготувати з випічкою, яка покрита зверху шоколадною глазур`ю. Шоколад і свіжа полуниця створені один для одного і складають смачну спілку», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати круасан з полуницею

Інгредієнти:

2 готові круасани

40 г сиру маскарпоне

50-70 г полуниці

2 щіпки меленого коріандру

1 гілочка м`яти

Круасан з полуницею: покроковий рецепт

Підготуйте на кухонній поверхні всі інгредієнти для приготування круасана з полуницею. Візьміть 50-70 г полуниці, відокремте її зелені хвостики, після промийте під струменем холодної води та покладіть на паперовий рушник, щоб вона просохла.

Гілочка м`яти також промийте і відокремте листя від стебла. Розріжте два круасани вздовж на дві частини. Уважно стежте, щоб половинки були розділені до кінця, а утворили так звану «морську раковину».

Коли полуниця підсохла від води, наріжте слайсами. Нижню частину круасана намажте сирим маскарпоне. Зверху викладіть слайси полуниці та посипте меленим коріандром. Прикрасьте круасан листочками свіжої м`яти.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали