«У розпалі сезон полуниці. Як відомо, ця гарна ягода лише одним своїм виглядом збуджує наші смакові рецептори та дарує позитивний настрій. Тому страві, де є соковита полуниця, гарантовано успіх. Не виняток і наш ефектний круасан із полуницею, де м`який сир, свіжа м`ята та ароматний коріандр підкреслюють неповторний смак ягоди.
Для нашої страви потрібно вибрати чистий круасан, без начинок. Як альтернативу можете спробувати приготувати з випічкою, яка покрита зверху шоколадною глазур`ю. Шоколад і свіжа полуниця створені один для одного і складають смачну спілку», — каже Євген Клопотенко.
Як приготувати круасан з полуницею
Інгредієнти:
2 готові круасани
40 г сиру маскарпоне
50-70 г полуниці
2 щіпки меленого коріандру
1 гілочка м`яти
Круасан з полуницею: покроковий рецепт
Підготуйте на кухонній поверхні всі інгредієнти для приготування круасана з полуницею. Візьміть 50-70 г полуниці, відокремте її зелені хвостики, після промийте під струменем холодної води та покладіть на паперовий рушник, щоб вона просохла.
Гілочка м`яти також промийте і відокремте листя від стебла. Розріжте два круасани вздовж на дві частини. Уважно стежте, щоб половинки були розділені до кінця, а утворили так звану «морську раковину».
Коли полуниця підсохла від води, наріжте слайсами. Нижню частину круасана намажте сирим маскарпоне. Зверху викладіть слайси полуниці та посипте меленим коріандром. Прикрасьте круасан листочками свіжої м`яти.