Candy Bar B12
Катя Волобоєва, Марія Малютіна та Валерія Мельничук спеціалізуються на кенді-барах, причому на вегетаріанських. Дівчата хочуть показати, що такі десерти можуть бути не лише корисними, але й красивими. З гречкою готують чізкейки та інші торти (її додають в корж). Також в меню є десерт, котрий складається з кремоподібної маси з кеш’ю, полуниці, меду, ванілі, а також з тістоподібної маси з гречкою, какао та фініків. Власне, смак гречки у ньому майже не відчувається. Важливо, що гречка в їхніх десертах пророщена – так вона зберігає всі свої корисні властивості.
“Помаранч”
Свій смузі-бар Андрій Потапов та Влад Лещенко запустили лише цього вересня, але вже на першому фестивалі здорової їжі, їхні смузі з пророщеною гречкою били рекорди популярності. Їхній склад: гречка, банан, мандарин, імбир та бджолиний пилок. Влад зізнається, що обожнює гречку у різних стравах і тому вирішив додавати її ще й в напої. До речі, такий вид смузі дуже ситний – випивши його, не хочеться їсти мінімум півдня.
Похожие материалы:
Nebos
У цьому ресторані готують без термічної обробки, а серед їхніх постійних клієнтів Олег Скрипка та Єва Бушміна. Приємно, що пророщену зелену гречку подають тут вже на сніданок, а окрім неї до страви входять родзинки, горіхи та макова начинка без цукру. Все це за смаком трохи нагадує кутю. До речі, на Різдво тут готують кутю саме з гречки. Також можна скуштувати печиво з гречкою, фініками, бананом та шоколадом з сирого какао, або ж родзинками. Це чудовий корисний снек для тих, хто не має часу поїсти.
вул. Мала Житомирська ¾
вул. Хорива 25/12.