Готуємо смачні та корисні яблучні чипси

Healthy-закуска на всі випадки життя

«Ці чипси дуже корисні та дуже смачні. І найголовніше, ними легко замінювати шкідливі магазинні чипси. Відмінний варіант для дітей, як на мене. Яблучні чипси, які продаються в магазинах, зазвичай дорогі. Тому я пропоную вам приготувати їх самостійно. Так-так, ви можете спокійно це зробити вдома — це дуже смачно, корисно і зовсім недорого. Рецепт розповім вам на прикладі одного яблука, а ви вже самі вирішуйте, яка порція вам потрібна. Як завжди, все непристойно просто», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати яблучні чипси?

Інгредієнти:

1 яблуко

мед до смаку

кориця до смаку

Яблучні чипси: покроковий рецепт

Яблуко наріжте тонкими-претонкими слайсами. Тонко нарізати — це дуже важливо. Також дуже важливо не порізати собі руки під час цього процесу, тому будьте обережні.

Викладіть яблука на лист, застелений пергаментом. Важливо: яблука потрібно викладати в один шар.

Відправте в духовку, розігріту до 80 градусів. Якщо ви хочете, щоб вони були хрусткими, то сушіть їх у духовці півтори години. А якщо ви любите чипси пом`якше, то вистачить і 40 хвилин. Мені подобається, коли вони хрумтять, як картопляні чипси.

Дістаньте яблука, посипте корицею та додайте мед. Насолоджуйтесь нереальним смаком.


Реклама

Популярні матеріали

4 завжди актуальні моделі взуття, які знадобляться в гардеробі...


Мініспідниця — мастхев у весняному гардеробі: яку модель обрати на...


Цей анімалістичний принт складе конкуренцію всім популярним...


Читайте також
Популярні матеріали