«Ці чипси дуже корисні та дуже смачні. І найголовніше, ними легко замінювати шкідливі магазинні чипси. Відмінний варіант для дітей, як на мене. Яблучні чипси, які продаються в магазинах, зазвичай дорогі. Тому я пропоную вам приготувати їх самостійно. Так-так, ви можете спокійно це зробити вдома — це дуже смачно, корисно і зовсім недорого. Рецепт розповім вам на прикладі одного яблука, а ви вже самі вирішуйте, яка порція вам потрібна. Як завжди, все непристойно просто», — каже Євген Клопотенко.
Як приготувати яблучні чипси?
Інгредієнти:
1 яблуко
мед до смаку
кориця до смаку
Яблучні чипси: покроковий рецепт
Яблуко наріжте тонкими-претонкими слайсами. Тонко нарізати — це дуже важливо. Також дуже важливо не порізати собі руки під час цього процесу, тому будьте обережні.
Викладіть яблука на лист, застелений пергаментом. Важливо: яблука потрібно викладати в один шар.
Відправте в духовку, розігріту до 80 градусів. Якщо ви хочете, щоб вони були хрусткими, то сушіть їх у духовці півтори години. А якщо ви любите чипси пом`якше, то вистачить і 40 хвилин. Мені подобається, коли вони хрумтять, як картопляні чипси.
Дістаньте яблука, посипте корицею та додайте мед. Насолоджуйтесь нереальним смаком.