Готуємо ризотто з креветками, пармезаном та білим вином

Вишукана романтична вечеря для двох

Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати блюдо, що зігріває, ситне і налаштовуюче на особливий вечір — ризотто з креветками, пармезаном і білим вином. Воно неймовірно смачне, а готується досить швидко.

Інгредієнти:

4 королівські креветки

10 гр. цибулі-шалот

10 мл оливкової олії

3 г часнику

2 г петрушки

30 мл сухого білого вина

100 мл овочевого бульйону

170 г рису

20 г пармезану

20 г вершкового масла

2 г солі

2 г чорного меленого перцю

Спосіб приготування ризотто:

1. Відваріть рис.

2. Обсмажте цибулю-шалот на сковороді з оливковою олією.

3. Додайте туди рис, часник, біле вино, овочевий бульйон, пармезан, петрушку та вершкове масло.

4. Спробуйте та додайте інші приправи.

5. Обсмажте креветки на грилі або сковороді та додайте на тарілку.

Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали