Готуємо дуже смачну пасту з білими грибами

Разом з food-блогеркою Яною Станішевською

Для рисіні з грибами нам знадобиться:

300 г грибів (улюблених, я обожнюю білі)

1 цибулина

200 г пасти рисіні 

100 мл вершків (самих нежирних)

50 г пармезану

1,5 л бульйону (будь-якого) і трохи петрушки

Instagram: @stanishevska

Готуємо рисіні з грибами:

На сковороді обсмажуємо гриби (пару хвилин, щоб випарувалася зайва волога), потім додаємо до них цибулю та обсмажуємо теж хвилини три.

Додаємо рисіні, перемішуємо й обсмажуємо все одну хвилину. Потім вливаємо трохи бульйону (ось як прям різотто робимо) і на повільному вогні випаровуємо рідину.

Доливаємо знову бульйон і знову випарюємо. У мене це завжди відбувається в три етапи, а на четвертому вливаю вершки, додаю пармезан і спеції (сіль, перець). Буквально пару хвилин все протушковуємо, додаємо дрібно нарізану петрушку і вимикаємо вогонь. Максимум 15 хвилин на все, 10 із них готується паста. Швидко і дуже смачно!


Реклама

Популярні матеріали

Український суперфуд: 5 корисних страв із буряка


Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Наука, наукині й ШІ в Україні


Читайте також
Стиль життя / Блог стиль життя

«Розвантажувальний» поп-ап спейс в Unit City

Популярні матеріали