Готуємо дуже смачну баранину з кускусом, фініками та курагою

Замість банальної вечері

Що приготувати на вечерю, якщо все набридло, — один із ключових запитів у Google із рубрики «кулінарія». Сьогодні пропонуємо приготувати ситну та дуже смачну гурманську страву: баранину з кускусом, фініками та курагою. Приготування займе близько години, але воно того варте. Ви самі і ваші близькі будете в захваті!

Складові:

• 1,5 кг баранини, нарізаної шматочками

• 50 г рідкого меду

• 125 г кураги

• 125 г фініків

• 3 ст. л. оливкової олії

• 100 г мигдалю

• 1 щіпка меленого імбиру

• 1 пучок коріандру

• 250 г крупи кускус

• 1 ст. л. оливкової олії

• сіль, перець

Спосіб приготування:

Підігрійте мед, додайте оливкову олію, курагу та фініки. Доведіть до кипіння і варіть, поки соус не загусне.

Обсмажте баранину в оливковій олії, посоліть, поперчіть, додайте імбир та коріандр. Накрийте та тушкуйте на повільному вогні 2,5 години.

Кускус відваріть, додайте олію. Посипте мигдалем та насолоджуйтеся гарячою стравою.


Реклама

Популярні матеріали

Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Міуччі Прада — 75!


Більше пристрасті: 8 видів сексу, які обов’язково варто...


Читайте також
Стиль життя / Блог стиль життя

«Розвантажувальний» поп-ап спейс в Unit City

Популярні матеріали