Сьогодні ми приготуємо дивовижно смачну качку із запеченими овочами. Її гідно оцінять і просто любителі смачної їжі, і навіть розпещені гурмани. Приготування не займе багато часу, тому ця страва — ідеальний варіант, якщо до вас раптово нагрянули гості.
Інгредієнти:
4 качиних філе
2 моркви
4 цибулі
12 зелених спарж
200 г стручкової квасолі
200 г свіжого горошку
30 г вершкового масла, нарізаного кубиками
1 щіпка цукру
свіжомелений перець
Приготування:
Вимийте овочі. Очищену моркву розріжте вздовж, а цибуля навпіл. Видаліть тверду частину спаржі. Видаліть стебла з квасолі. Покладіть овочі у форму для запікання, додайте олію та цукор, сіль та 2 столові ложки води. Накрийте папером для випікання, підімкнувши краї, щоб створити герметичну кишеню. Зробіть отвір у центрі паперу, щоб виходила пара. Залишіть готуватись на 20 хвилин на повільному вогні.
Зріжте шкірку з качиного філе, не торкаючись м`якоті. Готуйте їх на змащеній маслом сковороді на сильному вогні, шкіркою вниз протягом 4 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 2 хвилини. Відкладіть їх убік на папір для випікання, щоб вони не втратили сік.
Викладіть овочі в сковороду і перемішайте. Додайте сіль і перець до м`яса і подавайте з овочами.