Дуже смачна качка з весняними овочами

Справжня насолода!

Сьогодні ми приготуємо дивовижно смачну качку із запеченими овочами. Її гідно оцінять і просто любителі смачної їжі, і навіть розпещені гурмани. Приготування не займе багато часу, тому ця страва — ідеальний варіант, якщо до вас раптово нагрянули гості.

Інгредієнти:

4 качиних філе

2 моркви

4 цибулі

12 зелених спарж

200 г стручкової квасолі

200 г свіжого горошку

30 г вершкового масла, нарізаного кубиками

1 щіпка цукру

свіжомелений перець

Приготування:

Вимийте овочі. Очищену моркву розріжте вздовж, а цибуля навпіл. Видаліть тверду частину спаржі. Видаліть стебла з квасолі. Покладіть овочі у форму для запікання, додайте олію та цукор, сіль та 2 столові ложки води. Накрийте папером для випікання, підімкнувши краї, щоб створити герметичну кишеню. Зробіть отвір у центрі паперу, щоб виходила пара. Залишіть готуватись на 20 хвилин на повільному вогні.

Зріжте шкірку з качиного філе, не торкаючись м`якоті. Готуйте їх на змащеній маслом сковороді на сильному вогні, шкіркою вниз протягом 4 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 2 хвилини. Відкладіть їх убік на папір для випікання, щоб вони не втратили сік.

Викладіть овочі в сковороду і перемішайте. Додайте сіль і перець до м`яса і подавайте з овочами.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали