Восени у готелі Nobu у самому серці Варшави відкрився новий заклад — Sakebar by Nobu, який поєднав у собі традиції та сучасність і підкорив відвідувачів справжнім японським саке та коктейлями на його основі.
До Дня святого Валентина Sakebar by Nobu представляє свою першу післяобідню чайну церемонію, яка поєднує в собі західну та східну традиції. Заклад пропонує ексклюзивну добірку пікантних закусок і десертів від шеф-кухаря, яким акомпануватимуть горнятко свіжозвареної кави чи японського чаю, келих шампанського або саке.
У спеціальному меню до Дня святого Валентина представлені копчений лосось із заправкою халапеньо, цибулею та коріандром; cальса з королівського краба та васабі; качка конфі з філадельфійським червоним антикучо й зеленою цибулею та інші вишукані страви. Усе подається з хлібом, який ресторан замовляє з Les Marche de Paris у Boncolac.
Особливо у закладі вражають десерти: червоні еклери з полуничним мусом, ванільний чізкейк із мигдалевим бісквітом, м’яке печиво «Червоний оксамит», шоколадне печиво з полуничним варенням та безліч інших складових раю для солодкоїжок.
Чайна церемонія у Sakebar by Nobu відбудеться 10-11 та 14 лютого з 15-ї до 18-ї години.
Готель Nobu у Варшаві — заклад, натхнений японською філософією, який поєднав у собі унікальний дизайн та архітектурні стилі різних десятиліть.