У Sakebar by Nobu їжа вже давно вийшла за межі кухні — це не лише поєднання запаху та смаку, а й мистецтво, що збуджує емоції, спогади та уяву, підштовхує до роздумів. Nobu Hotel Warsaw та художниця Агнешка Стопира запустили унікальний мистецько-кулінарний проєкт «Особливий інгредієнт», який знайомить із секретами та смаками кухні Nobu, розповідає про інгредієнти, їхнє походження та обробку.
Виставка має на меті змінити сталі рамки сприйняття повсякденних речей, якими ми послуговувалися роками. Працюючи над мистецьким меню, Агнешка Стопира, яка зазвичай експресивно поєднує лінії та кольори, грала з перспективою, розмірами та пропорціями, деталями та матеріалами. Відвідувачі матимуть змогу вийти за межі реальності, поглянути на їжу під іншим кутом і пізнати її заново.
В артпроєкті представлені 8 творів Агнешки, натхнених меню ресторану Nobu Warsaw. Урочисте відкриття виставки відбудеться 23 лютого о 19:00, а відвідати її можна буде у Sakebar by Nobu протягом місяця: з 24 лютого до 24 березня. Насолоду від перегляду доповнять фірмові коктейлі та японські закуски.