Для рисіні з грибами нам знадобиться:
300 г грибів (улюблених, я обожнюю білі)
1 цибулина
200 г пасти рисіні
100 мл вершків (самих нежирних)
50 г пармезану
1,5 л бульйону (будь-якого) і трохи петрушки
Instagram: @stanishevska
Готуємо рисіні з грибами:
На сковороді обсмажуємо гриби (пару хвилин, щоб випарувалася зайва волога), потім додаємо до них цибулю та обсмажуємо теж хвилини три.
Додаємо рисіні, перемішуємо й обсмажуємо все одну хвилину. Потім вливаємо трохи бульйону (ось як прям різотто робимо) і на повільному вогні випаровуємо рідину.
Доливаємо знову бульйон і знову випарюємо. У мене це завжди відбувається в три етапи, а на четвертому вливаю вершки, додаю пармезан і спеції (сіль, перець). Буквально пару хвилин все протушковуємо, додаємо дрібно нарізану петрушку і вимикаємо вогонь. Максимум 15 хвилин на все, 10 із них готується паста. Швидко і дуже смачно!