Запечені кабачки з паприкою та чоризо за 20 хвилин

Швидка та дуже смачна вечеря

«Я просто обожнюю кабачки за те, що з ними все дуже просто. Немає часу — можна зробити швидкий салат із сирих кабачків, якщо часу трохи більше, можна просто приготувати кабачки у духовці. Головне, що і в тому й іншому випадку ви витратите на приготування не більше 20 хвилин. Сьогодні я пропоную приготувати кабачки з паприкою та чоризо — максимально просто та максимально смачно», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати кабачки з паприкою і чорізо:

Інгредієнти:

150 г чорізо

1 ч. л. паприки

2 ч. л. лимонного соку

1/2 ч. л. пластівців перцю чилі

Кабачки з паприкою та чорізо: покроковий рецепт

Кабачки добре помийте та обсушіть. Потім наріжте їх кільцями завтовшки 0,7-1 см.

Викладіть кружечки кабачків у форму для запікання. Потім посипте кабачки паприкою та пластівцями перцю чилі.

Зверху на кабачки зі спеціями викладіть тонкі слайси чорізо.

Полийте кабачки з чоризо лимонним соком і запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин. Подавайте гарячими у керамічній формі для запікання.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали