По-перше, вона готується дуже просто. По-друге, можливі безліч варіацій начинки на ваш смак. А ще виглядає такий «пиріг» просто неймовірно. Готуємо?

Чорнично-малинова шарлотка
Інгредієнти:

130г чорничного пюре;
8г желатину+50 мл холодної води;
300г сиру Маскарпоне;
115г цукрової пудри;
125г жирних вершків;
400-500г цілих ягід малини та чорниці;
Печиво "Савоярді" ~ 30шт.

Спосіб приготування:
1. Желатин змішати з водою та дати набухнути. Маскарпоне вінчиком перемішати з цукровою пудрою.

2. Чорничне пюре підігріти, не доводячи до кипіння та розпустити желатин в теплому пюре. Відставити і дати вистигнути до кімнатної температури.

3. В чорничне пюре додати Маскарпоне, змішаний з цукровою пудрою, збити разом вінчиком до повного об`єднання. В той час холодні вершки збити та обережно підмішати силіконовою лопаткою до чорничної суміші.
Похожие материалы:

4. На посуд, на якому ви будете подавати торт, встановити круглу форму (в мене 12 см) та прокласти стінки харчовою плівкою. Викласти на дно шар печива "Савоярді" та вилити половину чорничного мусу.

5. Вставити в мус ягідки чорниці та малини та зверху знову викласти шар печива. Вилити ще частину мусу, знову вставити ягідки та залити їх ягідним мусом, що залишився. Розрізняти поверхню та відправити в холодильник мінімум на 5-6 годин, але краще на ніч.

6. Вийняти готовий торт з форми, зробити «парканчик» з печива Савоярді, зав`язати милою стрічкою та прикрасити ягідками. Подавати охолодженим.

Смачного!
