Яблучний пиріг з яблуком, мигдалем і ромом

Простий рецепт дивовижно смачного десерту

Рецепти простої та смачної випічки, яка готується швидко, — на вагу золота. Ми пропонуємо покроковий рецепт яблучного пирога з яблуком, мигдалем і ромом, який можна приготувати нашвидкуруч. Для приготування цього фруктового пирога вам знадобляться доступні інгредієнти, які знайдуться на кожній кухні.

Рецепт яблучного пирога

Інгредієнти для яблучного пирога:

Яблуко — 1 кг

Молоко — 100 мл

Масло вершкове — 50 г

Борошно пшеничне — 75 г

Розпушувач — 0,5 ч. л.

Мед — 100 г

Ванільний цукор — 1 пакетик

Яйця курячі — 3 шт.

Ром — 2 ст. л.

Мигдаль (подрібнений) — 1 ст. л.

Для змащування:

Масло вершкове — 1 кулька

Для сервірування:

Мед квітковий

Спосіб приготування пирога:

  1. Духовку прогрійте до 210 °C.
  2. Змастіть вершковим маслом форму діаметром 22 см.
  3. В окрему миску влийте молоко і додайте вершкове масло.
  4. Просійте борошно та розпушувач над мискою. Зробіть у центрі заглиблення і додайте мед, ванільний цукор, яйця, молоко з вершковим маслом і ром. Вимісіть тісто.
  5. Яблука розріжте на четвертинки, очистьте і видаліть серцевину. Розріжте кожну четвертинку на три частини та додайте в тісто.
  6. Ретельно перемішайте. Перелийте тісто у форму, посипте мигдалем.
  7. Запікайте протягом 30 хв.
  8. Вийміть із форми та полийте медом. Подавайте теплим.

Реклама

Популярні матеріали

Один крем для чутливої шкіри, який допомагає пережити холодний...


Новорічна колекція L’ESKIZZO про внутрішнє сяйво


Обираємо аромат на зиму 2025/26: новинка від парфумерного бренду з...


Читайте також
Популярні матеріали