Яблучні булочки з корицею: простий рецепт

Готуємо з food-блогером Яною Станішевською

Іноді найпростіші рецепти виявляються найпопулярнішими і в результаті улюбленими. Яблучні кільця я робила нам у дорогу, тому що це дуже швидко і дуже смачно, — розповідає Яна Станішевська.

Рецепт просто елементарний. Нам знадобиться:

Шарованне тісто

5 яблук

Трохи цукру, змішаного з меленою корицею

Одне яйце

Instagram: @stanishevska

Яблука нарізаємо кільцями завтовшки 0,7-1 см, вирізаємо серцевину, тісто нарізаємо стрічками в 1 см (я попередньо трохи розкочую його) і обламуємо яблучні кільця по колу, змащуємо наші слойки яйцем, присипаємо цукром з корицею і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180*С. Готово!


Реклама

Популярные материалы

Небанальні весільні сукні від українських брендів


5 правил, дотримання яких не дасть збожеволіти від того, що...


Геноцид 1944 року та анексія Кримського ханства у XVIII столітті:...


Читайте також
Популярні матеріали