Іноді найпростіші рецепти виявляються найпопулярнішими і в результаті улюбленими. Яблучні кільця я робила нам у дорогу, тому що це дуже швидко і дуже смачно, — розповідає Яна Станішевська.
Рецепт просто елементарний. Нам знадобиться:
Листкове тісто
5 яблук
Трохи цукру, змішаного з меленою корицею
Одне яйце
Instagram: @stanishevska
Яблука нарізаємо кільцями завтовшки 0,7–1 см, вирізаємо серцевину, тісто нарізаємо стрічками у 1 см (я попередньо трохи його розкочую) і обгортаємо яблучні кільця по колу. Змащуємо наші слойки яйцем, присипаємо цукром із корицею і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин за температури 180°C. Готово!