Яблучні булочки з корицею: простий рецепт

Готуємо з food-блогером Яною Станішевською

Іноді найпростіші рецепти виявляються найпопулярнішими і в результаті улюбленими. Яблучні кільця я робила нам у дорогу, тому що це дуже швидко і дуже смачно, — розповідає Яна Станішевська.

Рецепт просто елементарний. Нам знадобиться:

Листкове тісто

5 яблук

Трохи цукру, змішаного з меленою корицею

Одне яйце

Instagram: @stanishevska

Яблука нарізаємо кільцями завтовшки 0,7–1 см, вирізаємо серцевину, тісто нарізаємо стрічками у 1 см (я попередньо трохи його розкочую) і обгортаємо яблучні кільця по колу. Змащуємо наші слойки яйцем, присипаємо цукром із корицею і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин за температури 180°C. Готово!


Реклама

Популярні матеріали

Образ дня: Мадонна показує, як носити трендову шубу від...


Святковий wishlist популярних українських візажисток


Empowering Year: Наталія Яроменко в ексклюзивному інтерв’ю для...


Читайте також
Популярні матеріали