Вишуканий сніданок за 15 хвилин: рецепт сирників з дорблю

Звична страва з новими акцентами

«Що може бути краще для сніданку, ніж сирники? Сьогодні я пропоную порадувати себе сирниками із дорблю. Оригінально та незвичайно. Ніжний сир, солонуватий сир дорблю — ідеальне поєднання, от побачите», — розповідає Євген Клопотенко.

Інгредієнти для приготування сирників:

300 г сиру;

1 яйце;

50 г сиру Дорблю;

60 г борошна (додатково для формування кульок);

50-60 г цукру;

1/2 ч. л. розпушувача;

10 г ванільного цукру;

1-2 ст. л. соняшникової олії (для смаження).

Покроковий рецепт сирників:

1. Змішайте сир, сир, яйця, ванільний та звичайний цукор у мисці. Туди додайте розпушувач з борошном і добре перемішайте до однорідної консистенції.

2. Посипте кухонну дошку борошном і викладіть тісто для сирників. Сформуйте руками кульки та надайте їм форму сирника. А взагалі ви можете зробити сирники будь-якої іншої форми на ваш смак.

3. У розігріту сковорідку влийте олію. Викладіть сирники та підсмажте з обох боків до утворення красивої золотистої скориночки.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали