«Що може бути краще для сніданку, ніж сирники? Сьогодні я пропоную порадувати себе сирниками із дорблю. Оригінально та незвичайно. Ніжний сир, солонуватий сир дорблю — ідеальне поєднання, от побачите», — розповідає Євген Клопотенко.
Інгредієнти для приготування сирників:
300 г сиру;
1 яйце;
50 г сиру Дорблю;
60 г борошна (додатково для формування кульок);
50-60 г цукру;
1/2 ч. л. розпушувача;
10 г ванільного цукру;
1-2 ст. л. соняшникової олії (для смаження).
Покроковий рецепт сирників:
1. Змішайте сир, сир, яйця, ванільний та звичайний цукор у мисці. Туди додайте розпушувач з борошном і добре перемішайте до однорідної консистенції.
2. Посипте кухонну дошку борошном і викладіть тісто для сирників. Сформуйте руками кульки та надайте їм форму сирника. А взагалі ви можете зробити сирники будь-якої іншої форми на ваш смак.
3. У розігріту сковорідку влийте олію. Викладіть сирники та підсмажте з обох боків до утворення красивої золотистої скориночки.