Вишуканий сніданок за 15 хвилин: рецепт сирників з дорблю

Звична страва з новими акцентами

«Що може бути краще для сніданку, ніж сирники? Сьогодні я пропоную порадувати себе сирниками із дорблю. Оригінально та незвичайно. Ніжний сир, солонуватий сир дорблю — ідеальне поєднання, от побачите», — розповідає Євген Клопотенко.

Інгредієнти для приготування сирників:

300 г сиру;

1 яйце;

50 г сиру Дорблю;

60 г борошна (додатково для формування кульок);

50-60 г цукру;

1/2 ч. л. розпушувача;

10 г ванільного цукру;

1-2 ст. л. соняшникової олії (для смаження).

Покроковий рецепт сирників:

1. Змішайте сир, сир, яйця, ванільний та звичайний цукор у мисці. Туди додайте розпушувач з борошном і добре перемішайте до однорідної консистенції.

2. Посипте кухонну дошку борошном і викладіть тісто для сирників. Сформуйте руками кульки та надайте їм форму сирника. А взагалі ви можете зробити сирники будь-якої іншої форми на ваш смак.

3. У розігріту сковорідку влийте олію. Викладіть сирники та підсмажте з обох боків до утворення красивої золотистої скориночки.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали