Весняний суп з редиски, бринзи та попкорну

Ідеальний рецепт для утилізації бадилля редиски

Сьогодні ми готуємо свіжу весняну страву — суп з редиски, бринзи та попкорну. Він чудово смакує та неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. На приготування зеленого супу вам знадобиться усього лише 30 хвилин.

Інгредієнти:

бадилля 2 пучків редиски

100 г листя селери або петрушки

200 г свіжого шпинату

5 мл оливкової олії

50 г домашньої бринзи

50 г попкорну

свіжомелений перець

Приготування:

Відваріть листя редиски протягом 7 хвилин у киплячій підсоленій воді. Відцідіть воду (не виливайте її), а потім одразу зануріть бадилля у раковину з крижаною водою. Відтисніть бадилля у тканині, щоб стекла вода.

Змішайте листя редиски із сирим шпинатом, петрушкою або селерою та олією, залийте 30 мл киплячої води на 3-4 хвилини.

Сир подрібніть руками. Приготуйте попкорн: у каструлю на повільному вогні влийте трохи олії та всипте зерна кукурудзи. Накрийте кришкою і дайте зернам розкритися.

Подаємо суп теплим, прикрасивши фетою і попкорном, скропивши оливковою олією і додавши трохи меленого перцю.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали