Сьогодні ми готуємо свіжу весняну страву — суп з редиски, бринзи та попкорну. Він чудово смакує та неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. На приготування зеленого супу вам знадобиться усього лише 30 хвилин.
Інгредієнти:
бадилля 2 пучків редиски
100 г листя селери або петрушки
200 г свіжого шпинату
5 мл оливкової олії
50 г домашньої бринзи
50 г попкорну
свіжомелений перець
Приготування:
Відваріть листя редиски протягом 7 хвилин у киплячій підсоленій воді. Відцідіть воду (не виливайте її), а потім одразу зануріть бадилля у раковину з крижаною водою. Відтисніть бадилля у тканині, щоб стекла вода.
Змішайте листя редиски із сирим шпинатом, петрушкою або селерою та олією, залийте 30 мл киплячої води на 3-4 хвилини.
Сир подрібніть руками. Приготуйте попкорн: у каструлю на повільному вогні влийте трохи олії та всипте зерна кукурудзи. Накрийте кришкою і дайте зернам розкритися.
Подаємо суп теплим, прикрасивши фетою і попкорном, скропивши оливковою олією і додавши трохи меленого перцю.