Зелений суп зі шпинату, гороху та селери

Ситна детокс-страва

Сьогодні ми приготуємо дуже смачну та ситну детокс-страву — зелений суп зі шпинату, гороху та селери. Його гідно оцінять і дорослі, і діти. Користь цієї страви складно переоцінити: вона насичує організм мікроелементами та вітамінами, сприяє зниженню ваги і чудово очищає.

Інгредієнти:

400 г шпинату

1 картопля

2 цибулі-шалот

2 стебла селери

200 г горошку (свіжого чи замороженого)

сіль і перець

оливкова олія

Приготування:

Видаліть товсті стебла зі шпинату і промийте їх.

Очистіть картоплю і наріжте її на шматочки. Очистіть і наріжте лук-шалот. Очистіть та видаліть волокнисті частини селери. Поріжте її на шматочки.

Налийте у форму для запікання оливкову олію та обсмажте цибулю-шалот на середньому вогні. Коли вони стануть напівпрозорими, додайте шпинат, картоплю, горох та селеру. Додайте 1 л окропу. Приправте сіллю та перцем.

Залишіть варитись на 15 хвилин.

Збийте суміш блендером та відрегулюйте кількість приправ. Перед подачею додайте кілька крапель оливкової олії.


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай із кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Апетитні кольори та інноваційні матеріали у новій колекції...


Читайте також
Популярні матеріали