«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом гарбузового крем-супу

Відеорецепт від бренд-шефа BANKHOTEL Lviv

Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. 

Цього разу Стефано Антоніоллі знову перетворює прості продукти на страву з особливим смаком. Бренд-шеф BANKHOTEL LVIV ділиться рецептом гарбузового крем-супу, який пахне теплом та спокоєм. 

Інгредієнти для приготування:

Гарбуз

Яблуко

Кориця

Вершки

Оливкова олія

Цибуля

Часник

Насіння гарбуза

Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Скандинавська філософія прання: Від інновацій до досконалості...


Гардероб осені: пальта, тренчі й кашемір у нових колекціях...


Як Schweppes став одним з улюблених напоїв королеви Вікторії та...


Читайте також
Популярні матеріали