«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Іван Булавін ділиться рецептом карпачо з яловичини

Відеорецепт фірмової страви

У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні готуватиме Іван Булавін. На кухні технічного партнера GAGGENAU шеф-інноватор створить страву, яка не залишить глядачів байдужими, — карпачо з яловичини з лисичками та бріош. 

Інгредієнти для приготування:  

Філе яловичини

Сіль

Перець 

Олія з виноградних кісточок

Лисички 

Цибуля ріпчаста  

Крем-сир

Хліб бріош

Масло вершкове

Порічка

Повний рецепт — у відео, всі інгредієнти — на полицях WINETIME. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Улюблені ритуали догляду за тілом beauty-редакторки ELLE.UA...


На ELLE Active Forum відбудеться панельна дискусія про...


З чим носити вишиванку: 7 стильних ідей для повсякдення


Читайте також
Популярні матеріали