«Топшефи х WINETIME. Готуємо разом»: Антон Штипа ділиться рецептом баскського чизкейка з карамеллю

Відеорецепт від шеф-кондитера київських ресторанів 

Проєкт гастрономічних вражень «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Сьогодні Антон Штипа, шеф-кондитер легендарних київських ресторанів «Веранда на Дніпрі» та Fenix, на кухні нашого технічного партнера Gaggenau приготує баскський чизкейк з карамеллю марсала. Цей витвір мистецтва — солодка мрія, яку втілює у життя Chef patisserie.

Антон — шоколадний майстер України. 2019 року він представив нашу країну в Парижі на міжнародному конкурсі Coupe du Monde de la Pâtisserie, а у 2021–2022 роках став переможцем національного відбору World Chocolate Masters.

Інгредієнти для чизкейка: 

Крем-сир Філадельфія — 450 г  

Яйця — 3 шт.  

Крохмаль кукурудзяний — 15 г  

Цукор — 150 г  

Вершки 30% — 250 г  

Інгредієнти для карамелі: 

Цукор — 47 г 

Глюкоза — 47 г  

Молоко — 45 г  

Вершки — 100 г 

Масло вершкове — 75 г 

Вино марсала або херес — 100 г  

Мальдонська сіль — 4 г  

Покроковий рецепт та лайфхаки від Шефа — у відео. А всі потрібні інгредієнти — у WINETIME.

Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали