Солоні сирники з пармезаном: рецепт, який схвалив дієтолог

Без шкоди для фігури

«Сирники — одна з моїх коронних страв. Вони в мене виходять ідеальної форми та смаку, я ніколи не роблю їх занадто солодкими. Тому вони, навіть ті, що з фруктами і ягодами, у мене не десерт, а основна страва. Солоні сирники з пармезаном — це дуже оригінально і смачно. Цей рецепт я взяла з книги Аніти Луценко та Катерини Андреєвої», — ділиться нутриціологиня, експертка зі здорового харчування Лора Філіппова.

Нам потрібно:

Кисломолочний сир жирністю 5 чи 9%  — 250-300 г

Куряче яйце

Пармезан тертий  — 30-40 г

Кріп, сіль до смаку

Семола (борошно з твердих сортів пшениці) — 1-2 ст. л. залежно від щільності сиру (щоб отримати потрібну консистенцію)

Цілозернове борошно для обкачування

Готуємо сирники:

Блендером перебиваємо кисломолочний сир з яйцем, додаємо пармезан, дрібно нарізаний кріп, семолу та сіль.

Вимішуємо масу, формуємо сирники, обкачуємо в борошні.

Обсмажуємо з двох боків у невеликій кількості олії.


Реклама

Популярні матеріали

Національна спадщина: 5 забутих страв української кухні


Сміливість та романтичні почуття в новій колекції IVA NEROLLI...


Куркума для схуднення, омолодження та виведення токсинів: як і...


Читайте також
Популярні матеріали