Смачний вок з горохом та шпинатом

Корисна азіатська страва на вашій кухні

Сьогодні ми приготуємо корисну та дуже смачну азіатську страву — вок з горохом та шпинатом. Він готується дуже швидко, тому можна використовувати його як ситний перекус. А для повноцінної трапези подайте цей повністю зелений вок з білим рисом і подрібненим авокадо.

Інгредієнти:

500 г свіжого очищеного гороху

200 г свіжого шпинату

2 великі цибулини шалот

1 паличка лемонграсу

2 см свіжого кореня імбиру

2 ст. л. кунжутної олії

2 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. міріну (або 1 ч. л. коричневого цукру)

кунжутне насіння для прикраси

Приготування:

Почистьте цибулю-шалот. Подрібніть її разом із паличкою лемонграсу та очищеним імбиром. Налийте 2 ст. л. кунжутної олії у вок і обсмажте цибулю-шалот на сильному вогні.

Всипте горох і залийте склянкою гарячої води. Готуйте 5 хвилин. Додайте промитий шпинат, порваний пальцями, лимонну траву та імбир.

Варіть ще 2 хвилини, потім додайте соєвий соус і мірін (або цукор). Подавайте в тарілках, посипавши кунжутом.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали