Пюре з брокколі з горошком та пророслим насінням

Веганське весняне пюре

Багато хто просто відварює броколі, але насправді з цієї капусти можна приготувати десятки смачних страв. Сьогодні ми приготуємо веганське весняне пюре, яке стане корисним гарніром або намазкою на тости.

Інгредієнти:

750 г броколі

4 ст.л. мигдальних вершків

100 г гороху

1 ч. л. соєвого соусу

2 гілочки м`яти

50 г суміші паростків (люцерна/редис/крес-салат)

2 ст.л. оливкової олії

Приготування:

Розберіть броколі на суцвіття і варіть їх протягом 10 хвилин у великій каструлі з киплячою підсоленою водою. Горох також варіть 5 хвилин у киплячій підсоленій воді. Злийте воду з гороху і відразу ж охолодіть його в мисці з крижаною водою.

Змішайте суцвіття гороху з мигдальними вершками та соєвим соусом. Порубайте м`яту, змішайте з горохом, проростками, оливковою олією та щіпкою солі.

Подавайте пюре з салатом з гороху та паростків.

Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали