Новорічні салати — головні страви святкового столу. Але королем завжди був і залишається класичний олів’є. Пропонуємо вам обов’язково приготувати класичний олів’є і ділимося секретами, які зроблять його смак просто неймовірним. Обіцяємо, у захваті будуть усі гості.
Готуємо класичний олів’є
Складові:
майонез Hellmann’s або домашній
1 цибулина
3 картоплини
3 морквини
4 яйця
1 банка маринованого горошку
200 г м’яса (можна взяти філе курки, але набагато смачніші яловичий язик або шматочок фермерської шинки)
4 солоні огірки
1 свіжий огірок
трохи зеленої цибулі та свіжого кропу
Спосіб приготування класичного олів’є
Відваріть картоплю, моркву, яйця та м’ясо.
Замаринуйте цибулю. Для цього приготуйте маринад (гаряча вода, цукор, оцет та сіль), залийте їм дрібно нарізану цибулю. Миску із цибулею відправте в холодильник на дві години.
Наріжте дрібними кубиками всі інгредієнти та змішайте їх, додайте маринований горошок, трохи зеленої цибулі та свіжого кропу.
Дістаньте цибулю з холодильника. Злийте рідину через друшляк і додайте цибулю до салату.