Ситна літня страва: салат з молодої картоплі та бекону

Ідеальний обід чи перекус

«З молодої картоплі можна приготувати свіжий салат, якщо додати в нього трохи лимонного соку та цедри. Саме так я вирішив зробити цього разу, приготувавши салат з молодої картоплі та бекону. У ньому все чудово — і солодкуватий смак картоплі, і свіжість цитрусових із зеленою цибулею, і ароматний бекон, і легка заправка з йогурту. Просто насолода!» — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати салат з молодої картоплі та бекону

Складові:

400 г молодої картоплі

50 г бекону

1 стебло селери

2 пера зеленої цибулі 

100 г натурального йогурту

сік половини лимона

цедра половини лимона

1 ч. л. гірчиці

сіль та перець до смаку

Салат з молодої картоплі та бекону: покроковий рецепт

Молоду картоплю вимийте, якщо вона дуже велика, розріжте на кілька частин і відваріть до готовності в підсоленій воді.

Зелену цибулю дрібно наріжте, половину залиште для подачі, а половину змішайте з йогуртом, лимонним соком, лимонною цедрою, гірчицею і дрібкою солі.

Стебло селери наріжте невеликими шматочками. Тонкі скибочки бекону обсмажте на сковорідці до золотистого кольору.

Розкладіть по тарілках відварену картоплю, подрібнену селеру, обсмажений бекон і полийте соусом з йогурту. Посипте залишками подрібненої зеленої цибулі.


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали