Сирники з вареним згущеним молоком

Улюблений сніданок українців

«Я впевнений на 99,9%, що в Україні страви з кисломолочного сиру люблять майже всі. Я точно належу до таких людей, бо обожнюю сирні запіканки, ліниві вареники та, звісно, сирники. Їх люблять і діти, і дорослі, їдять з варенням чи сметаною, цукровою пудрою чи згущеним молоком. 

Сьогодні мені схотілося зробити сирники трохи більш незвичними. Тому я вирішив буквально нафарширувати їх вареним згущеним молоком. Звучить дещо дивно, але готувати такі сирники доволі просто. Треба лише трохи приплюснути кульку з тіста, вкласти у неї ложечку вареного згущеного молока та защипнути на кшталт вареників. Під час смаження згущене молоко трохи підтане та буде красиво витікати у розрізі. Обов’язково приготуйте ці незвичайні та дуже смачні сирники!» — радить Євген Клопотенко.

Як приготувати сирники зі згущеним молоком

Інгредієнти:

На 6 штук:

330 г кисломолочного сиру 

90 г борошна (+ 3 ст. л. для панірування)

1 дрібка солі

1 ст. л. цукру

1 яйце

6 ч. л. вареного згущеного молока

олія для смаження

Сирники з вареним згущеним молоком усередині: покроковий рецепт

Підготуйте всі інгредієнти для приготування смачних сирників зі згущеним молоком.

Для приготування тіста викладіть у миску 330 г кисломолочного сиру (9%).

Вбийте у миску із сиром 1 яйце та додайте 1 ст. л. цукру.

Далі всипте 90 г борошна та дрібку солі. Добре вимісіть тісто, аби воно мало однорідну консистенцію.

Скачайте з тіста «ковбаску» та розділіть її ножем на 6 рівних частин.

Скачайте з кожної частини кульку, приплюсніть та вкладіть у кожну по 1 ч. л. вареного згущеного молока. Заліпіть краї, як у вареника, тоді ще раз трохи приплюсніть, аби надати вигляду сирника. Запаніруйте кожен сирник у борошні.

Смажте сирники на олії на розігрітій пательні з обох боків до золотавої скоринки.


Реклама

Популярні матеріали

Fashion Talk: 15 питань Ользі Галушці про улюблені бренди...


Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


«Мій бекграунд — це основа, що дарує мені свободу». Інтерв’ю з...


Читайте також
Популярні матеріали