Шалено смачні та прості сирники від ЯнгШефа

Гурманський смак та простий рецепт

Український ЯнгШеф поділився рецептом своїх знаменитих сирників, від яких божеволіють навіть гурмани зі стажем. Добре те, що цей десерт зможе приготувати навіть новачок: сирники не прилипають до рук під час приготування і виходять неймовірно ніжними.

Складові:

300 г сиру (0%, 5% або 9% жирності) 

1 яйце

1 ст. л. борошна

1 ст. л. манки

1 ст. л. цукру

100 г кокосового молока (у залізних банках)

20 г білого шоколаду

Готуємо сирники:

Змішуємо сир, борошно, манку, цукор і яйце. Залишаємо в холодильнику мінімум на 20 хвилин. В ідеалі краще зробити це звечора, щоб уранці без поспіху приготувати.

Скачуємо кульки, як у дитинстві робили сніжки: без додавання борошна, до долонь нічого прилипати не буде. Можна робити кульки будь-якого розміру, особливо не старайтеся.

Із замісу можна зробити 6 кульок або 2 великі ЯнгШефівські AMG-сирники. Викладаємо на сковороду та обсмажуємо по 1-2 хвилини з кожного боку на середньому вогні, але краще подивитися на сирники: на кожному повинна бути гарна апетитна «засмага». У цю ж сковороду додаємо кокосове молоко і білий шоколад (будь-який). Тушкуємо 3 хвилини.

Після цього знімаємо сирники зі сковороди в тарілку і засипаємо їх будь-якими улюбленими перебитими горіхами. На додаток ідеально підійде малина, лохина, ожина, полуниця та взагалі все, що ви любите.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали