Український ЯнгШеф поділився рецептом своїх знаменитих сирників, від яких божеволіють навіть гурмани зі стажем. Добре те, що цей десерт зможе приготувати навіть новачок: сирники не прилипають до рук під час приготування і виходять неймовірно ніжними.
Складові:
300 г сиру (0%, 5% або 9% жирності)
1 яйце
1 ст. л. борошна
1 ст. л. манки
1 ст. л. цукру
100 г кокосового молока (у залізних банках)
20 г білого шоколаду
Готуємо сирники:
Змішуємо сир, борошно, манку, цукор і яйце. Залишаємо в холодильнику мінімум на 20 хвилин. В ідеалі краще зробити це звечора, щоб уранці без поспіху приготувати.
Скачуємо кульки, як у дитинстві робили сніжки: без додавання борошна, до долонь нічого прилипати не буде. Можна робити кульки будь-якого розміру, особливо не старайтеся.
Із замісу можна зробити 6 кульок або 2 великі ЯнгШефівські AMG-сирники. Викладаємо на сковороду та обсмажуємо по 1-2 хвилини з кожного боку на середньому вогні, але краще подивитися на сирники: на кожному повинна бути гарна апетитна «засмага». У цю ж сковороду додаємо кокосове молоко і білий шоколад (будь-який). Тушкуємо 3 хвилини.
Після цього знімаємо сирники зі сковороди в тарілку і засипаємо їх будь-якими улюбленими перебитими горіхами. На додаток ідеально підійде малина, лохина, ожина, полуниця та взагалі все, що ви любите.