Сендвічі з горошком та вершковим сиром

Ситний і корисний перекус

Сьогодні ми приготуємо корисний сніданок або перекус — сендвічі з горошком та вершковим сиром. Вони дуже ситні та смачні, тому їх полюблять і діти, і дорослі. Ця страва пахне весною та обіцянкою майбутніх пікніків на природі.

Інгредієнти:

4 великі скибочки хліба (або 8 маленьких)

200 г свіжого очищеного гороху

3 яйця

100 г свіжого крем-сиру

1/2 пучка будь-якого вашого улюбленого салату

1 ст. оливкової олії

сіль і перець

Приготування:

Варіть яйця протягом 10 хвилин у киплячій воді. У середині варіння додайте горох. Злийте окріп та залиште на 5 хвилин у холодній воді.

Підсмажте скибочки хліба на оливковій олії. Розімніть половину гороху вилкою. Додайте вершковий сир, сіль, перець і кілька подрібнених листків салату. Добре перемішайте.

Намажте цю суміш на скибочки тостів. Наріжте яйця на скибочки. Розкладіть на тості. Додайте горошок, що залишився, і посипте зверху зеленим салатом.


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали