Сьогодні ми приготуємо корисний сніданок або перекус — сендвічі з горошком та вершковим сиром. Вони дуже ситні та смачні, тому їх полюблять і діти, і дорослі. Ця страва пахне весною та обіцянкою майбутніх пікніків на природі.
Інгредієнти:
4 великі скибочки хліба (або 8 маленьких)
200 г свіжого очищеного гороху
3 яйця
100 г свіжого крем-сиру
1/2 пучка будь-якого вашого улюбленого салату
1 ст. оливкової олії
сіль і перець
Приготування:
Варіть яйця протягом 10 хвилин у киплячій воді. У середині варіння додайте горох. Злийте окріп та залиште на 5 хвилин у холодній воді.
Підсмажте скибочки хліба на оливковій олії. Розімніть половину гороху вилкою. Додайте вершковий сир, сіль, перець і кілька подрібнених листків салату. Добре перемішайте.
Намажте цю суміш на скибочки тостів. Наріжте яйця на скибочки. Розкладіть на тості. Додайте горошок, що залишився, і посипте зверху зеленим салатом.