Сендвічі з горошком та вершковим сиром

Ситний і корисний перекус

Сьогодні ми приготуємо корисний сніданок або перекус — сендвічі з горошком та вершковим сиром. Вони дуже ситні та смачні, тому їх полюблять і діти, і дорослі. Ця страва пахне весною та обіцянкою майбутніх пікніків на природі.

Інгредієнти:

4 великі скибочки хліба (або 8 маленьких)

200 г свіжого очищеного гороху

3 яйця

100 г свіжого крем-сиру

1/2 пучка будь-якого вашого улюбленого салату

1 ст. оливкової олії

сіль і перець

Приготування:

Варіть яйця протягом 10 хвилин у киплячій воді. У середині варіння додайте горох. Злийте окріп та залиште на 5 хвилин у холодній воді.

Підсмажте скибочки хліба на оливковій олії. Розімніть половину гороху вилкою. Додайте вершковий сир, сіль, перець і кілька подрібнених листків салату. Добре перемішайте.

Намажте цю суміш на скибочки тостів. Наріжте яйця на скибочки. Розкладіть на тості. Додайте горошок, що залишився, і посипте зверху зеленим салатом.


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали