Сьогодні ми приготуємо дуже смачний та ситний весняний салат зі свіжим горошком, крабовим м`ясом та бальзамічним оцтом. У цій страві дуже багато протеїнів, тому він підійде на роль ситного перекусу, або повноцінної страви після активних тренувань. Добре, що на його приготування ви витратите мінімум часу — не більше 20 хвилин.
Інгредієнти:
1 пучок улюбленого зеленого салату
200 г м`яса краба
4 стебла зеленої цибулі
200 г свіжого очищеного горошку (або попередньо розмороженого)
1/2 ч. л. олії виноградних кісточок
Декілька стебел кропу
8 листя свіжої м`яти
2 ст. л. бальзамічного оцту
Приготування:
Вимийте та просушіть салат. Дрібно наріжте зелену цибулю.
Варіть горох у киплячій підсоленій воді 2 хвилини, щоб він залишався трохи хрустким. Злийте воду та промийте його під холодною водою.
Змішайте олію виноградних кісточок, кріп і м`яту в чаші для блендера і добре перемішайте.
У салатнику з`єднайте салат, цибулю, горошок, м`ясо краба, заправте зеленою олією та бальзамічним оцтом. Приправте сіллю, перцем і подавайте.