Салат із сезонних овочів із соусом з білої фасолі: простий рецепт

Готуємо з food-блогером Ганною Пундак

«Прийшов час нам збагачуватись вітамінами, тобто їсти більше сезонних овочів та фруктів. Раціон має бути різноманітний (як завжди): не лише улюблені полуниці та черешні, а все, що достигає в цьому сезоні.

Я сьогодні зібрала на тарілці багато кольорових, сезонних і не тільки рослин, які дарують здоров’я. Все це класно поєднує смачний густий соус з білої квасолі та яблука. Таке різноманіття смаків — солодкий, кислий, солений, гіркий, умамі — в одній страві задовільняє всі смакові рецептори», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

Instagram: @hanna_veganna

У мене на тарілці:

Листя салату

Чері

Болгарський перець

Спаржа (сира)

Цукіні (сирий)

Броколі (злегка відварена)

Нектарин

* Звісно, ви можете змінювати компоненти на свій смак і доступність, соус їх поєднає.⠀

Для соусу потрібно:

• 1 яблуко (не дуже солодке, середнього розміру)

• 2 зубчики часнику

• 300 г вареної білої квасолі

• 2 ст. л. води

• 2 ст. л. олії

• сік з половини лимону

• 1 ч. л. солі

• 1 ч. л. чорного меленого перцю

• 1 ч. л. майорану

• 1 ст. л. харчових неактивних дріжджів (за бажанням)

Всі складники зблендерувати до однорідної маси.

І зверху цю чудову страву я посипала насінням соняшника та гарбуза, полила олією та збризнула бальзамічним оцтом.

 

 


Реклама

Популярні матеріали

Джефф Безос і Лорен Санчес одружилися: розглядаємо образи...


Образ дня: вагітна Ріанна показує, як стилізувати дві гучні...


Слухаємо Virgin — перший альбом співачки Lorde за чотири роки...


Читайте також
Популярні матеріали