Рагу зі смаженими бобами едамаме та беконом

Ситна страва для всієї родини

Сьогодні готуємо ситну та дуже смачну страву для всієї родини — дуже просте рагу зі смаженими бобами едамаме та беконом. В ній є і протеїни, і корисні жири. Ідеальне поєднання! Класно, що на приготування рагу вам знадобиться приблизно 20 хвилин. 

Інгредієнти:

450 г бобів едамаме

1 цибулина

4 шматочки копченого бекону

2 ст. л. оливкової олії

2 гілочки чебрецю

20 г вершкового масла

Приготування рагу:

Почистіть і наріжте цибулю. Нарізати бекон шматочками по 3 см. У великій сковороді розігріваємо оливкову олію. Додайте нарізану цибулю, обсмажуйте 2 хвилини, потім додайте бекон. Залиште смажитися на 3 хвилини.

Додайте боби едамаме та гілочки чебрецю і обсмажуйте 5-7 хвилин. Наприкінці приготування додати вершкове масло, перемішати та подавати рагу, приправивши сіллю та свіжомеленим перцем.


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай із кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Апетитні кольори та інноваційні матеріали у новій колекції...


Читайте також
Популярні матеріали