Рагу зі смаженими бобами едамаме та беконом

Ситна страва для всієї родини

Сьогодні готуємо ситну та дуже смачну страву для всієї родини — дуже просте рагу зі смаженими бобами едамаме та беконом. В ній є і протеїни, і корисні жири. Ідеальне поєднання! Класно, що на приготування рагу вам знадобиться приблизно 20 хвилин. 

Інгредієнти:

450 г бобів едамаме

1 цибулина

4 шматочки копченого бекону

2 ст. л. оливкової олії

2 гілочки чебрецю

20 г вершкового масла

Приготування рагу:

Почистіть і наріжте цибулю. Нарізати бекон шматочками по 3 см. У великій сковороді розігріваємо оливкову олію. Додайте нарізану цибулю, обсмажуйте 2 хвилини, потім додайте бекон. Залиште смажитися на 3 хвилини.

Додайте боби едамаме та гілочки чебрецю і обсмажуйте 5-7 хвилин. Наприкінці приготування додати вершкове масло, перемішати та подавати рагу, приправивши сіллю та свіжомеленим перцем.


Реклама

Популярні матеріали

Fashion Talk: 15 питань Ользі Галушці про улюблені бренди...


Образ дня: Ріта Ора в кутюрній сукні FROLOV у новому епізоді The...


Що почитати: 7 романтичних історій у мʼяких обкладинках


Читайте також
Популярні матеріали