Рагу зі смаженими бобами едамаме та беконом

Ситна страва для всієї родини

Сьогодні готуємо ситну та дуже смачну страву для всієї родини — дуже просте рагу зі смаженими бобами едамаме та беконом. В ній є і протеїни, і корисні жири. Ідеальне поєднання! Класно, що на приготування рагу вам знадобиться приблизно 20 хвилин. 

Інгредієнти:

450 г бобів едамаме

1 цибулина

4 шматочки копченого бекону

2 ст. л. оливкової олії

2 гілочки чебрецю

20 г вершкового масла

Приготування рагу:

Почистіть і наріжте цибулю. Нарізати бекон шматочками по 3 см. У великій сковороді розігріваємо оливкову олію. Додайте нарізану цибулю, обсмажуйте 2 хвилини, потім додайте бекон. Залиште смажитися на 3 хвилини.

Додайте боби едамаме та гілочки чебрецю і обсмажуйте 5-7 хвилин. Наприкінці приготування додати вершкове масло, перемішати та подавати рагу, приправивши сіллю та свіжомеленим перцем.


Реклама

Популярні матеріали

Один крем для чутливої шкіри, який допомагає пережити холодний...


Обираємо аромат на зиму 2025/26: новинка від парфумерного бренду з...


Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних...


Читайте також
Популярні матеріали