Сьогодні готуємо ситну та дуже смачну страву для всієї родини — дуже просте рагу зі смаженими бобами едамаме та беконом. В ній є і протеїни, і корисні жири. Ідеальне поєднання! Класно, що на приготування рагу вам знадобиться приблизно 20 хвилин.
Інгредієнти:
450 г бобів едамаме
1 цибулина
4 шматочки копченого бекону
2 ст. л. оливкової олії
2 гілочки чебрецю
20 г вершкового масла
Приготування рагу:
Почистіть і наріжте цибулю. Нарізати бекон шматочками по 3 см. У великій сковороді розігріваємо оливкову олію. Додайте нарізану цибулю, обсмажуйте 2 хвилини, потім додайте бекон. Залиште смажитися на 3 хвилини.
Додайте боби едамаме та гілочки чебрецю і обсмажуйте 5-7 хвилин. Наприкінці приготування додати вершкове масло, перемішати та подавати рагу, приправивши сіллю та свіжомеленим перцем.