Лінгвіні з кедровими горішками та песто з редису

Мішленівська вечеря прямо на вашій кухні

Сьогодні ми приготуємо страву, яка стане вашою коронною та викличе бурю емоцій у ваших близьких. Лінгвіні з кедровими горішками та песто з редису стануть дивовижною вечерею, яку непогано поєднувати з келихом червоного сухого вина. Лайфхак для приготування: підсмажте кедрові горішки протягом 4 хвилин на сковороді без жиру, щоб вони розкрили свій аромат і надали песто ще більше смаку.

Інгредієнти:

500 г лінгвіні

верхівки 2 пучків редиски

2 зубчики часнику

150 г сиру пармезан для песто та 50 г для заправки

100 г кедрових горіхів та 50 г для заправки

4 ст. л. оливкової олії

100 г хлібних крутонів та 50 г для заправки

сіль та перець до смаку

Приготування:

Відваріть лінгвіні відповідно до інструкцій на упаковці.

Промийте редис під холодною водою і просушіть у салатниці.

Покладіть часник, пармезан, кедрові горішки та грінки в блендер і увімкніть його. Коли ці інгредієнти наполовину змішаються, додайте редис, оливкову олію, сіль та перець. Знову збийте блендером до одержання трохи комкуватої пасти.

Злийте воду з пасти. Додайте песто, тертий пармезан, що залишився, кедрові горішки і грінки, що залишилися. Добре перемішайте. Готово!


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали