АДАМ ЛЕВИН И БЕХАТИ ПРИНСЛУ ВПЕРВЫЕ ПОКАЗАЛ СВОЮ...

СПИСОК FASHIONISTA: 25 ЛУЧШИХ ФИЛЬМОВ О МОДЕ...

ОДНА В БОЛЬШОМ ГОРОДЕ: ГДЕ НАЙТИ ЛЮБОВЬ...

ОЛИВКОВОЕ МАСЛО ДЛЯ ЛИЦА: КАК ПРИМЕНЯТЬ В...

БУДУТЬ ВСІ: ELLE LVIV SUMMER PARTY

Полуничне семіфредо з лаймом: детальний рецепт (фото)

Обережно! Ваші рідні будуть просити добавки!

Семіфредо в перекладі з італійської означає «напівзаморожений» – це і є його головна відмінність від морозива у тому вигляді, до якого ми звикли. Окрім ніжного вершкового смаку та мусоподібної текстури у цього десерту є ще один плюс – його легко приготувати з мінімальним набором продуктів, а смаки та добавки можна змінювати хоч щодня.

Інгредієнти на 6-8 порцій:

3 яйця;

180 г цукру;

300 г жирних вершків (мін 30% жирності);

600 г полуниць;

Цедра та сік лайма

Спосіб приготування:

1. Яйця змішати з цукром та цедрою лайма в великій мисці. Поставити миску на кастрюлю з киплячою водою таким чином, щоб її дно не торкалося до води. Збивати міксером на високій швидкості протягом 8ми хвилин, потім зняти миску з каструлі та збивати ще протягом 5ти хвилин.

2. Холодні вершки збити до середніх піків, обережно перемішати силіконовою лопаткою з яєчною сумішшю.

3. Полуниці перетерти блендером з соком лайму, додати пюре до нашого майбутнього морозива. Перемішати все до однорідності! Це важливо, оскільки в данному випадку я перемішана не до кінця - хотіла, щоб моє морозиво було з красивими полуничними смужками. Але ці ділянки перетворилися в лід, що вплинуло на констстенцію.

4. Готову суміш вилити в підготовлену форму (в ідеалі - силіконову, щоб було зручно виймати готовий десерт, але я скористалася формою для хліба, яку заздалегідь простелила пергаментом) та заморозити на 12 годин.

5. Заморожене семіфредо вийняти з форми на посуд, на якому будете подавати. Прикрасити на ваш розсуд та з'їсти з задоволенням)

Вот 3 причины, чтобы никогда не отказывать себе в мороженом

Сирна паска з мигдалем: простий і детальний рецепт (фото)

Великодня паска на французький манер: детальний рецепт (фото)

Загрузка...